• Bugloos
    Consultancy en IT-ontwikkeling
    Door organisatiewijzigingen gaan of nieuwe diensten willen ontwikkelen?
    Laat ons weten hoe we u kunnen helpen

Ontwikkeling

De nieuwe generatie app-ontwikkeling richt zich op het verbeteren van bedrijfsprocessen, met betere services, gebruikerservaring en zakelijke transparantie. We kunnen uw overgang naar de nieuwe generatie helpen en u de mogelijkheden laten verkennen voor de IT-ontwikkeling die u nodig hebt.

Consultancy

Het digitale tijdperk heeft een nieuwe golf van ontwikkelingen en behoeften gecreëerd voor de prestaties van organisaties en bedrijven. Dit snel veranderende klimaat van nieuwe technologieën zorgt voor aanzienlijke technische en organisatorische veranderingen die traditionele bedrijfsmodellen uitdagen. Wij bieden kwaliteit en efficiëntie door middel van technische knowhow, organisatie-ervaring en business intelligence.

Bedrijfsdiensten

Wanneer u besluit om wijzigingen aan te brengen in uw bedrijfsproces, zoekt u naar eenvoud, snelheid, kwaliteit en lagere servicekosten. Onze technologische kennis en diepgaande ervaring kunnen worden geïntegreerd in de procesketen van uw bedrijf en u van de last van de benodigde consultancy- of IT-servicebehoeften bevrijden.

Kwaliteitsverzekering

Of het nu voor beveiligingsdoeleinden is of voor prestatie- en gebruikerservaring, kwaliteitsborging is een integraal onderdeel van elk bedrijfsproces. Met meer dan 200 geleverde projecten kunnen wij u helpen op het gebied van gegevensbescherming, stabiliteitsgaranties, gebruikerservaringgaranties en kwaliteitscertificaten.

Over Bugloos

Het fundament voor Bugloos werd gelegd in 2008. In dat jaar startten we onze IT-ontwikkelingsprojecten die zich over 10 jaar zouden ophopen tot 200+ afgeleverde oplossingen.

Midden 2010 begon de ontwikkeling van ons eigen content managementsysteem, genaamd ZUOO.ZUOO biedt kleine bedrijven de mogelijkheid om hun zakelijke websites eenvoudig, betaalbaar en snel te maken en te onderhouden.Het biedt ondernemers een compleet pakket met webhosting, een website, e-mail, statistieken en bedrijfsvermeldingen, om er maar een paar te noemen.Voor meer informatie kunt u terecht op www.zuoo.nl.

In 2012 begon Bugloos consultancy aan organisaties op het gebied van bedrijfsprocessen, projectmanagement en trainingen.

In 2014 opende Bugloos haar kantoor in Teheran, dat zich richt op advies en ontwikkeling voor grote organisaties.

ONZE WERKEN

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Stationary

Web Design

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

Blije klanten

CONTACT

Zeverijnstraat 24B
1216 GK Hilversum