--:--
86.795
-°C

Hilversum

Hilversum
--:--
10.244.535
-°C

Teheran

Teheran

Over ons

AUG, 2008

In 2008 worden de eerste bouwstenen voor Bugloos gelegd. Onder de naam Chapar beginnen wij eigenhandig met het bouwen van diverse websites en webapplicaties voor verschillende bedrijven.

AUG, 2010 - JUL, 2013

Medio 2010 start de ontwikkeling van ons eigen content management systeem genaamd ZUOO. Met ZUOO kunnen ZZP'ers makkelijk, betaalbaar en snel hun zakelijke website maken en onderhouden. Het biedt de ondernemer een totaalpakket met o.a. webhosting, een website, e-mail, statistieken en bedrijfsvermeldingen. Op www.zuoo.nl kunt u meer informatie vinden.

JAN, 2014

In 2014 opent Bugloos haar kantoor in Teheran. Wij breiden ons dienstenaanbod uit en ondersteunen bedrijven op het gebied van websites, webwinkels, webapplicaties en diverse mobiele oplossingen.

Onze prijs

Van elk project maken wij een urenschatting, zodat wij één vaste prijs kunnen rekenen. Zo weet u van tevoren wat de kosten van uw project zullen zijn en komt u achteraf niet voor een verrassing te staan.

Bugloos garantie

Elk onderdeel van uw project wordt uitvoerig getest. Wij zorgen dat alle functionaliteiten op gangbare browsers en apparaten goed werken. Wij geven daarnaast drie maanden Bugloos garantie. Ziet u toch een fout in uw project die te maken heeft met ons werk dan lossen wij dit snel en kosteloos op!

Bugloos?!

Onze naam komt voort uit de samenvoeging van “bug” en “loos”. Een bug is een fout in een computerprogramma of een website, waardoor het zijn functie niet (geheel) volgens de specificaties vervult.” Wij doen er alles aan om onze naam waar te maken. Wilt u weten waarom er een insect in ons logo rondwandelt? Bekijk dan deze pagina.

Het management

Vincent van den Brink

Algemeen directeur

Heldere en persoonlijke communicatie is waar ik voor sta. Dit leidt uiteindelijk tot een duurzame verstandhouding en een mooi eindproduct

Armin Ghassemi

Technisch directeur

Het vertalen van de wens van de klant naar concrete functionaliteiten vormt altijd een uitdaging. Ik maak ontwikkeltrajecten voor zowel de klant als onze programmeurs begrijpelijk en inzichtelijk.

Nariman Ghassemi

Vestigingsmanager Teheran

Elke dag werk ik samen met de programmeurs om te zorgen dat onze projecten goed verlopen. Ik haal veel voldoening uit het werken met verschillende mensen om samen een mooi resultaat neer te zetten.

Kom langs om vrijblijvend kennis te maken!(035) 203 10 55