Onze werkwijze

Het werken aan internetoplossingen vinden wij in één woord geweldig! Het internet vormt altijd een uitdaging. Er zijn talloze mogelijkheden om internetconcepten vorm te geven. Het internet is constant in beweging dus dat vraagt continue om innovatie. Vanwege de diverse mogelijkheden werken wij met vaste stappen om elk project in goede banen te leiden.

Concept

Kennismaken

Wij willen alles over uw bedrijf weten wat voor het project relevant kan zijn. Wij verplaatsen ons in uw bedrijf om goed te begrijpen waar u naar op zoek bent en op wat voor manier wij uw bedrijf verder kunnen helpen

Concept

De match

Na kennis gemaakt te hebben zit ons hoofd vol met informatie. Nu is het aan ons om dit om te vormen naar een concreet plan. Wij leggen u een duidelijke offerte voor. Een vaste prijs voor het project, gebaseerd op ons tarief van 45 euro per uur. U komt achteraf niet voor een verrassing te staan.

Concept

Het plan

Het project heeft een duidelijke leidraad nodig om het succesvol te realiseren. Wij stellen een plan op, ondersteunt met schermschetsen, om uw project goed in beeld te brengen. Voordat wij gaan ontwerpen presenteren wij u deze schermschetsen, zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw project eruit komt te zien.

Realization

Ontwerpen

Het design vormt de basis van uw project. Aan de hand van de schermschetsen ontwerpen wij alle elementen. Wij zorgen dat uw huisstijl en uw wensen duidelijk naar voren komen. Daarnaast is het belangrijk dat uw klanten makkelijk met uw product om kunnen gaan. Zodra het ontwerp klaar is, wordt het aan u gepresenteerd. Pas als u tevreden bent gaan wij verder.

Realization

De achterkant

De achterkant maakt uw project dynamisch. Of het nu gaat om een website, webwinkel of (web)applicatie, u moet uw project kunnen beheren. Wij ontwikkelen de beheeromgeving die het beste aansluit bij uw project. Dit varieert van een open source oplossing tot een op maat gemaakte beheeromgeving.

Realization

Testen

Bij Bugloos testen wij uw project uitgebreid. Het testen van een online product is een onderdeel waar vaak te weinig aandacht aan wordt besteed. Het is belangrijk dat uw project voor al uw klanten goed werkt, ongeacht de browser of het apparaat waar uw klant gebruik van maakt. Daarom testen wij elke functionaliteit minstens door drie personen en leveren wij onze Bugloos garantie.

Delivery

Starten

Zonder een juiste hosting werkt uw product niet goed. Wij kijken naar uw specifieke hosting behoefte en leveren een oplossing op maat. Daarnaast installeren en configureren wij in deze fase uw project, zodat uw project online staat!

Delivery

Masterclass

Nagenoeg elk project heeft een beheeromgeving. Om een succes van uw project te maken, is het belangrijk dat u en uw collega’s goed met de beheeromgeving kunnen omgaan. U krijgt van ons persoonlijk uitleg, zodat u goed en prettig kunt werken.

Delivery

Duurzaam

Het is belangrijk dat uw project dat gaat opleveren wat u er van tevoren van had verwacht. Wij zullen ook na de implementatie met u terugkoppelen of uw doelen behaald worden en bekijken waar nieuwe kansen voor u liggen. Hoe succesvoller uw project des te gelukkiger wij worden.