Tegenwoordig zijn er veel online webapplicaties beschikbaar. Of het nu gaat om je voorraad beheren, projecten runnen of support leveren aan klanten: de online applicatie bestaat en maakt het werk een stuk makkelijker.

Maar wat als jouw bedrijfsproces niet aansluit op de beschikbare mogelijkheden? Of als je een heel nieuw online idee hebt dat ontwikkelt moet gaan worden? Dan helpen wij jou graag verder!

Bij Bugloos werken we elke dag gedreven aan maatwerk webapplicaties. Waarom? Wij maken het leven van onze klanten graag een stuk makkelijker en leuker. Het eindresultaat staat centraal en de webapplicatie moet hier naadloos op aansluiten. Wij ontwikkelen online software waar je enthousiast van wordt!

Waarom een maatwerk webapplicatie?

Voor bedrijven met ambitie 

Steeds meer systemen draaien online. Niet zo gek, want online software biedt veel voordelen. Ze zijn altijd en overal bereikbaar en eenvoudig te koppelen met andere online systemen. Mooi, maar waarom zou je zelf een webapplicatie willen laten ontwikkelen?

  • Je wil groeien als bedrijf en nieuwe klanten aantrekken, maar met de huidige systemen lukt dat niet.
  • Een nieuw platform of idee lanceren dat nog niet bestaat.
  • Huidige applicaties sluiten niet goed aan of zijn niet gebruiksvriendelijk (voor je klanten).
  • Je bedrijfsproces flink versnellen, fouten voorkomen en repeterend werk beperken door te automatiseren.
  • Je wil dat je medewerkers tijd overhouden voor belangrijker werk.

Een aantal voorbeelden, maar met één gemene deler: een goede webapplicatie maakt het verschil.

Een goede start maken

Ontwikkelen met een duidelijk doel voor ogen

Een maatwerk webapplicatie laat je niet zomaar ontwikkelen. Het vergt een flinke investering en vooraf is het onduidelijk wat de mogelijkheden en opbrengsten zijn. Daarom werken wij bij Bugloos met een onboarding programma, zodat we dit vooraf goed in kaart brengen. Zo maken we het een stuk makkelijker om de knoop door te hakken.

De voordelen van project discovery

  • Betere software (code) doordat het project vooraf grotendeels duidelijk is.
  • Meer grip op de kosten en daarnaast inzicht in de businesscase (inkomsten) van je webapplicatie.
  • Sneller resultaat boeken met een duidelijke planning en verwachtingen die matchen.
  • Een goede basis, waardoor de webapplicatie in de toekomst verder uitgebreid kan worden.
  • We leren elkaar kennen, bekijken of het project haalbaar is en dat zonder aan een duur en langdurig ontwikkeltraject vast te zitten.

Vrijblijvend afspreken?

Ik ben Armin Ghassemi en hoor graag hoe ik jou verder kan helpen met jouw ideeën.

Hoe ontwikkelen wij webapplicaties?

In kleine stapjes naar een groot resultaat

Bij Bugloos werken we met Scrum. Dit houdt in dat een vast team in korte sprints (1 of 2 weken) telkens een stuk werkende software oplevert. De focus ligt op de onderdelen met de meeste waarde en door de wekelijkse demo’s blijf je goed op de hoogte van de ontwikkeling.

Veel inzicht door demo's

Wij vinden het belangrijk dat er tijdens het bouwen van de webapplicatie veel interactie is. Door een wekelijkse demonstratie word je goed op de hoogte gehouden van de ontwikkeling. Tijdens deze demo’s is er ruimte voor feedback, zodat we dit al tijdens de ontwikkeling kunnen aanpakken. Na de demo is de laatste versie beschikbaar op onze test omgeving, zodat je zelf rustig een kijkje kan nemen.

Eigen product owner

Bij Bugloos heeft elk project zijn eigen product owner (projectmanager). Je hebt dus altijd contact met dezelfde persoon die alleen met jouw project bezig is. De product owner neemt regelmatig contact op om te zorgen dat de voortgang van het project soepel verloopt en de juiste keuzes worden gemaakt.

Welke techniek gebruiken we in onze webapplicaties?

Wij ontwikkelen onze webapplicaties met het Symfony framework. Symfony heeft een snelle en gedegen structuur met veel beschikbare componenten. Hierdoor kan er snel ontwikkeld worden, zijn projecten beter schaalbaar en is de applicatie goed te testen. Door de API structuur kunnen externe systemen, zoals CRM- of ERP-systemen goed gekoppeld worden.

Hosting & Support

Als de webapplicatie gemaakt is moet deze snel en stabiel online draaien. Wij verzorgen servers die afgestemd zijn op het geschatte verkeer en gebruik. Daarnaast monitoren wij de server, zodat deze veilig blijft. Ook bieden we verschillende mogelijkheden om de applicatie te onderhouden of uit te breiden, afhankelijk van het project.